Sinds
2009

Over ons

Edwin Veldman is als zelfstandig ondernemer in 2009 met VE&A. Na al een tijd met de gedachte rondgelopen te hebben, besloot hij op een gegeven moment de stoute schoenen aan te trekken en zijn eigen onderneming te starten. Hij begon VE&A in een schuur aan huis, maar beschikt inmiddels over een ruime werkplaats van 140 m2 met een breed scala aan gereedschap en de meest voorkomende onderdelen op voorraad.

Aanvankelijk werkte VE&A veel voor andere elektrotechniek- en automatiseringsbedrijven en bouwde vandaaruit gestaag zijn klantenbestand uit. Inmiddels werkt hij hoofdzakelijk direct met de klanten zelf en helpt hij hen met soft- en hardware engineering, bekabeling, panelenbouw en machinerevisie. VE&A is eveneens in te schakelen als storingsdienst bij onverhoopte problemen in de productie of ontwikkeling. Sinds het begin heeft VE&A al meer dan 200 bedrijven verder geholpen, die zich door heel Nederland en in Duitsland bevinden.

Het werk in deze sector is vaak ad hoc en daardoor soms erg uitdagend, maar tegelijkertijd ook heel dynamisch en afwisselend. VE&A werkt veel samen met betrouwbare partners uit de branche, om alleen of samen met hen jouw onderneming verder te helpen.